BESTILL TIME

OM OSS

Klinikken
Helsehuset Vea er en nyoppstartet klinikk lokalisert i 2.etasje på Karmøy storsenter i Veakrossen. Klinikken er 375 kvm og inneholder bl.a. 4 behandlingsrom og eget treningssenter med utstyr tilpasset pasienter i alle aldre. På klinikken jobber 3 fysioterapeuter med offentlig godkjenning, både med og uten driftstilskudd (refusjon fra Folketrygden).

Helsehuset Vea tilbyr tjenester for alle pasienter som ønsker bedre helse og funksjon, enten det gjelder akutte skader, langvarige plager og sykdommer eller rehabilitering etter operasjon. Behandlingstiltak blir tilpasset til pasientens problemstilling, men et stort fokus hos oss er å gi pasientene redskapene og kunnskapen til å forbedre og ivareta egen helse.

Treningsavdelingen på Helsehuset Vea er tilrettelagt for pasientene våre. Lokalene er nyrenoverte med toppmoderne utstyr, hvor pasienter kan trene trygt og sikkert. Alle pasienter som trener hos oss får et individuelt tilpasset treningsprogram og opplæring i teknikk og bruk av utstyr hos en av våre erfarne fysioterapeuter.


Ansatte


image

Kristian Kårstad Nes

Fysioterapeut

Kristian var ferdig utdannet fysioterapeut ved Høyskolen i Bergen i 2010.

Han hadde turnusperioden sin i Haugesund kommune og på nevrologisk avdeling på Haugesund sykehus. I ettertid har han jobbet som privatpraktiserende fysioterapeut i Haugesund og på Karmøy, samt som HMS-konsulent mot flere bedrifter.

Han har gjennomført videre utdannelse/kurs innenfor bl.a. dry needling/IMS, Redcord (slyngeterapi) og kurs spesifikt rettet mot behandling av rygg og nakke.

Kristian jobber som fysioterapeut med driftstilskudd ved Helsehuset Vea, hvor han også er medeier og daglig leder.

image

Pål Ripnes

Fysioterapeut

Pål var ferdig utdannet fysioterapeut i 2006 ved Hanze Hogeschool i Groningen, Nederland.

Han hadde praksis på Beitostølen Helsesportsenter, rehabiliteringsavdelingen ved Haukeland Sykehus og Gard Fysioterapi i Haugesund.

Pål har bred erfaring fra privat praksis med og uten driftstilskudd og bedriftsfysioterapi. Han har gjennomført videre utdanning/kurs i OMI (Ortopedic Medisin) som består av diagnostikk og behandling av muskel- og skjelettplager, dry-needling/IMS (nålebehandling) og Redcord (slyngeterapi).

Pål jobber som fysioterapeut med driftstillskudd ved Helsehuset Vea, hvor han også er medeier.

image

Solfrid A. Dahle

Fysioterapeut

Solfrid var ferdig utdannet fysioterapeut i 2006.

Hun har jobbet over 10 år på St. Olavs hospital med blant annet nevrologi og psykiatri. Tidligere har Solfrid også jobbet i privat praksis på Rosenborgklinikken i Trondheim.

Hun har lang idrettsbakgrunn og har fullført idrettsmedisinsk grunnkurs 1 og 2.

Solfrid jobber som fysioterapeut med driftstilskudd ved Helsehuset Vea og har bassenggrupper i Karmøyhallen.

image

Maria Benedikte Tørresdal

Fysioterapeut

Maria var ferdig utdannet fysioterapeut i 2015 ved University College Lillebælt i Odense, Danmark. Hun er nå i gang med videreutdannelse innenfor manuellterapi, og har fullført Master of Musculoskeletal Physiotherapy ved Curtin University i Perth, Australia og vil være ferdig utdannet manuellterapeut i mars 2021.

Hun har erfaring fra arbeid i privat praksis, og har gjennomført flere ulike kurs innenfor ortopedisk medisin (OMI), dry needling, Redcord (slyngetrening), Aktiv med artrose og kinesiotaping.

Maria vil jobbe på klinikken hver fredag som vikar for Pål, og i tillegg fra mars 2021 som helprivat manuellterapeut mandag-torsdag.

image

Silje Kristin Andreassen

Fysioterapeut

Silje var ferdig utdannet fysioterapeut i 2012.

Hun har hatt turnus ved Dag- og døgnrehabiliteringsenheten i Steinkjer kommune og ved Sykehuset Levanger. Hun har også erfaring som vikar for fysioterapeut med driftstilskudd.

Silje flyttet til Haugesund i 2015, da hun startet å jobbe ved Rehabilitering Vest, hvor hun har jobbet med rehabilitering for personer med revmatisme, ortopediske tilstander og langvarige muskel-skjelettsmerter de siste 6 årene.

Silje har også kurs innenfor blant annet medikamentfri søvnbehandling og kognitiv rehabiliteringsterapi. Hun har også tilleggsfag innenfor psykologi.