BESTILL TIME

GYM

Treningsareal
Helsehuset Gym er et treningstilbud for kundene våre. I tillegg til at våre fysioterapeuter bruker treningsavdelingen til enkeltbehandling og gruppetimer, så kan pasienter og generelt personer over 45 år være medlemmer på treningsavdelingen. For våre medlemmer har vi inngang med nøkkelkortløsning kl. 06.00-22.00 7 dager i uken året rundt.

Lokalene til Helsehuset Vea Gym er nyrenovert med toppmoderne utstyr tilpasset for kundene våre. I tillegg til treningsutstyr for styrke, kondisjon og funksjonell trening så kan vi trekke frem et nytt ventilasjonsanlegg og vinduer i hele lokalet som legger til rette for gode treningsforhold. Vi har også inngang og toaletter i treningsavdelingen tilrettelagt for rullestolbrukere.


Det er viktig for oss at kundene våre føler seg trygg når de trener. Alle som begynner å trene hos oss får oppfølging hos en av våre erfarne fysioterapeuter, hvor man får et individuelt tilrettelagt treningsprogram og instruksjon av øvelser. Hvis man i ettertid er usikker og trenger ytterligere instruksjon, så er en av våre fysioterapeuter som oftest tilstede i treningslokalene i åpningstiden (08.00-17.00).